Introductie Angela Schoenmakers

Na 22 jaar werkzaam te zijn als adviseur MKB bij de bank, was Angela klaar voor een nieuwe uitdaging. Een informeel gesprek op ons kantoor leidde uiteindelijk tot de opzet van de geheel nieuwe dienstverlening ‘Bedrijfsfinancieringen’. Als financieel sparringpartner gaan wij MKB-ondernemers ondersteunen bij elke financieringsaanvraag, zodat zij snel en effectief kunnen investeren in de groei van hun bedrijf. Angela functioneert als leidende schakel binnen deze nieuwe dienst. Wat zij zo gaaf vindt aan deze functie? Wij vroegen het haar!

 

Van intensieve ondersteuning naar online portaal

Na jaren bij de bank te hebben gewerkt, merkte Angela steeds meer dat haar ondersteunende rol voor de ondernemer bij een financieringsaanvraag steeds kleiner werd. Elke bank maakt steeds meer de beweging naar digitalisering, waardoor ook aanvragen steeds meer worden voldaan via online portalen. ,,Ik miste het kunnen ontzorgen en helpen van klanten heel erg. Mijn ondersteuning en takenpakket werd steeds kleiner. Tegelijkertijd voelde ik de groeiende vraag naar hulp bij ondernemers. Een ondernemer heeft namelijk helemaal geen tijd om die financieringsaanvraag in zijn eentje online uit te voeren. Daarnaast is het voor ondernemers vaak niet duidelijk welke cijfers nu allemaal moeten worden verzameld. Aangezien een investering in hun bedrijf niet gaat over een bedrag van 100 euro, willen ze hier graag ondersteuning in. Hier zag ik dus een gat tussen de behoefte en hoe het in de praktijk werkt. Ik kwam vervolgens in contact met DUROI en ging hierover in gesprek, met als resultaat de opzet van een nieuwe dienstverlening en de invulling van mijn functie!’’, aldus Angela.

 

Spreekt de taal van de bank

Met haar roots in de financieringswereld weet Angela precies wat nodig is bij het verkrijgen van financiering. Door dit te combineren met haar passie voor relatiebeheer, is ze een waardevolle toevoeging als Specialist Financieringen bij DUROI. ,,Voor mij staat contact met de relaties voorop. Klinkt cliché, maar ik ben een echt mensenmens. Ik wil elke klant enorm graag helpen om de groei van hun bedrijf samen te realiseren. Voorheen stond ik hierbij telkens tegenover de klant als adviseur vanuit de bank. Samen met DUROI sta ik nu juist naast de klant gedurende het hele traject. Doordat ik de taal van de bank spreek, weet ik exact wat we nodig hebben en hoe we het traject kunnen aanvliegen. Daarnaast is elke financieringsbehoefte anders en weet ik mij goed te verdiepen in de behoefte van elke ondernemer. De combinatie hiertussen is denk ik mijn kracht binnen mijn nieuwe functie.’’, vertelt Angela enthousiast.

 

De spil tussen financiers, ondernemer en fiscalist

Als Specialist Financieringen staat Angela voor jou als ondernemer klaar om je te helpen bij het verkrijgen van jouw financieringsbehoefte. ,,Je kunt mij zien als de spil in het geheel. Ik sta tussen de financiers, ondernemer en de fiscalisten en accountants van DUROI in. Ik schakel continu met alle partijen om voor de ondernemer uiteindelijk de beste financieringsoplossing te creëren. Voor deze ondernemer is het fijn dat hij niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd en er een contactpersoon is die het regelt met alle omringende partijen. Nu ik er zo over praat, begin ik weer te glimlachen. Ik heb namelijk ontzettend veel zin om de nieuwe dienstverlening samen met DUROI op te zetten, zodat we van echte waarde kunnen zijn voor elke ondernemer. Ik kan niet wachten om financieringstrajecten succesvol te doorlopen!’’, eindigt Angela trots.

 

Wij heten Angela van harte welkom bij DUROI! Wil jij met haar in gesprek over een investering in jouw bedrijf? Neem dan zeker via e-mail of het telefoonnummer 06-10867173 contact met haar op.