over ons

Over ons

DUROI is een vooruitstrevende organisatie van accountants, belastingadviseurs en IT-auditors. We staan voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. Het slim combineren van fiscale en financiële inhoud en automatisering vormt een belangrijk speerpunt van onze dienstverlening. Daarnaast ondersteunen onze businesscoaches onze (MKB) klanten niet alleen op financieel en fiscaal gebied maar zeker ook ten aanzien van persoonlijk leiderschap en organisatorische vraagstukken in de breedste zin van het woord.

DUROI: sneller en beter

DUROI beschikt over een uitgebreid team van medewerkers die zich inzetten in verschillende branches. Dit team heeft alle benodigde kennis en ervaring in huis om samen met onze klanten vooruit te denken. Uniek is dat DUROI bij het ondersteunen van klanten haar eigen slimme automatiseringsoplossingen integreert in haar dienstverlening. Daardoor kunnen we sneller handelen en tot betere managementinformatie komen.

Met innovatieve financiële diensten en producten een positieve bijdrage leveren aan het verbeteren van de bedrijfsvoering en het rendement van onze klanten.

Onze identiteit

Rechtdoorzee

Wij zijn een sterk en toekomstvast bedrijf. Een bedrijf waar mensen op kunnen bouwen, kwaliteit levert en niet meegaat in de waan van de dag. We blijven onszelf en staan met beide benen op de grond.

Ondernemend

We ondernemen met durf en oog voor de toekomst en zijn niet bang om onze eigen koers te varen en groot te denken.

In voor vernieuwing

Wij zien vernieuwingen als een grote kans voor onszelf en voor onze klanten.