Nieuws

Author: Angela Schoenmakers

Selected: Angela Schoenmakers

Remove selection(s)

Case Bedrijfsfinancieringen – Doppelgänger Roma

Dennis van Proosdij is geen onbekende in de ondernemerswereld. Verre van zelfs. Vijftien jaar lang runde hij samen met zijn vrouw een succesvol adviesbureau gericht op complete ontzorging in internationale mobiliteit van expats. Na al die jaren het bedrijf vanaf nul te zien groeien, kwam er een moment dat Dennis niet langer voldoende energie haalde uit zijn werk. Hij verkocht de goedlopende onderneming en nu, bijna drie jaar verder, is hij alweer volop bezig met een nieuwe uitdaging: Het lanceren van het Italiaanse merk Doppelgänger Roma in de Benelux, startend in Maastricht. Angela, onze Specialist Financieringen, ondersteunde Dennis in het financiële proces.
Lees meer

Stappenplan voor een financieringsaanvraag

Jij bent klaar om te investeren in jouw onderneming. Vaak kom je dan al snel bij de bank terecht voor de aanvraag van krediet of financiering. Je raakt vervolgens verstrikt in een (online) web van ingewikkelde financiële documenten en procedures, waarvoor je niet de kennis en tijd beschikt. Deze frustratie horen wij telkens terug van ondernemers. Als financieel sparringpartner nemen wij die frustratie weg en helpen we bij elke financieringsaanvraag.
Lees meer

Introductie Angela Schoenmakers

Na 22 jaar werkzaam te zijn als adviseur MKB bij de bank, was Angela klaar voor een nieuwe uitdaging. Een informeel gesprek op ons kantoor leidde uiteindelijk tot de opzet van de geheel nieuwe dienstverlening ‘Financieringsaanvragen’. Als financieel sparringpartner gaan wij MKB-ondernemers ondersteunen bij elke financieringsaanvraag, zodat zij snel en effectief kunnen investeren in de groei van hun bedrijf. Angela functioneert als leidende schakel binnen deze nieuwe dienst. Wat zij zo gaaf vindt aan deze functie? Wij vroegen het haar!
Lees meer