Advisering MKB

DUROI staat voor automatisering, hoogwaardig inhoudelijk advies en enthousiasme. Slimme IT-oplossingen maken het mogelijk uw organisatie real-time en toekomstgericht te sturen. We kijken graag met u vooruit om u te helpen uw doelen te bereiken. Het beste uit uw organisatie en uit uzelf halen, dát is wat wij met onze klanten dag in dag uit willen bereiken. Dáár ligt onze passie.

De klik met u en uw bedrijf is voor ons wezenlijk. Ons profiel moet aansluiten bij de cultuur van uw bedrijf. Wij zijn oprecht van mening dat een juiste match een voorwaarde is voor een prettige en constructieve samenwerking. We ervaren dat het informele, toegankelijke karakter van ons team door klanten bijzonder wordt gewaardeerd. Bestaande klanten zullen dit graag bevestigen.
Martijn Kuijer

Eindverantwoordelijke MKB

Martijn Kuijer

Eindverantwoordelijke MKB


Accountancy

Uw up-to-date administratie en uw jaarrekening zijn het vertrekpunt voor onze advisering.

Belastingadvies

Het verzorgen van uw fiscale aangiften en uw fiscale kansen optimaal benutten.

Personeel

Salarisadministratie, HR advies en pensioenadvies.

Business coaching

In goede en slechte tijden helpen wij u graag uw doelen te realiseren.

Interim

Wij voorzien in uw behoefte aan een parttime controller of tijdelijke hands-on ondersteuning.

Corporate Finance

Ondersteuning bij aan- of verkoop van uw organisatie en oplossen en begeleiden van financierings-vraagstukken.

Subsidiecontrole

Het op een efficiënte wijze controleren van uw projectafrekening bij subsidies.

IT-efficiency

Adviseren inzake het efficiënt en optimaal inzetten van IT binnen uw bedrijf, alsmede de implementatie hiervan.

Waarom kiezen voor DUROI?

De basis van onze dienstverlening is het vergaand automatiseren en efficiënt inrichten van uw administratie. Een vervolgstap is om onze eigen robot (hij heeft de toepasselijke naam 'Roibot' gekregen) aan uw administratie te koppelen.

Roibot verstrekt informatie over het financiële reilen en zeilen van uw organisatie. U kunt Roibot benaderen via PC, laptop, tablet of telefoon.

Als de administratie en de informatievoorziening op orde is, komen de menselijke en organisatorische aspecten van u en uw organisatie meer en meer naar voren. Onze meest vergaande vorm van dienstverlening is dat onze adviseurs náást u op de ondernemersstoel gaan zitten. Wij kunnen u dan helpen uw concrete doelen te bereiken, zowel persoonlijk als zakelijk.

Trap van DUROI

Deze diensten vormen het fundament van onze dienstverlening:

  • Financiële administratie
  • Loonadministratie
  • Jaarrekening
  • Fiscale aangiften

Klanten ervaren deze verplichtingen als lastig en zien ze als een noodzakelijk kwaad. Wij begrijpen dit, maar wijzen óók op de uitgebreide wet- en regelgeving die ziet op deze verplichtingen. Fouten of problemen kunnen al snel leiden tot financieel nadeel voor uw organisatie. Daarom investeren we voortdurend in onze mensen en IT-producten. We zijn daardoor in staat om samen met u een solide administratie neer te zetten en te zorgen voor betrouwbare jaarrekeningen en aangiften.

De administratie vormt de basis voor de jaarrekening, de verloning en de fiscale aangiften. Een geautomatiseerde, goed ingerichte administratie helpt bij het terugbrengen van financiële en fiscale risico's, zorgt voor actuele en correcte financiële managementinformatie en levert kostenvoordelen op voor uw organisatie.