Ontmoet Eugène Heijnen

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als fiscalist en partner binnen het MKB, wilde Eugène zich bezig blijven houden met interessante projecten op het zakelijke vlak. DUROI, de organisatie die niet vreemd voor hem is, bleek hierin de perfecte match. Wij zijn enorm blij om hem te verwelkomen als nieuwe kracht en partner binnen de fiscale dienstverlening en business coaching aan MKB-ondernemers. Waar Eugène zich zoal voor gaat inzetten? Dat vertelt hij graag!

 

Fiscalist en business coach

Eugène richtte zich als professional veelal op de fiscale advisering van familiebedrijven – zowel zakelijk als privé - en heeft daarnaast een groot zakelijk netwerk opgebouwd in Zuid-Limburg. Deze kennis, ervaring en netwerk neemt hij mee naar DUROI. ,,Ik ben al 34 jaar werkzaam als fiscalist, waarbij ook fiscale beheersing (Tax Control) een groot onderdeel is geweest van mijn werkzaamheden. Ik ben als fiscalist heel breed georiënteerd en heb ervaring met veel verschillende belastingsoorten. Ik houd echter vooral van het persoonlijke contact met de ondernemer, waarbij ik op alle mogelijke fiscale gebieden wil ondersteunen. Wat zijn de behoeftes en waar zit hij mee? Hoe kunnen we de fiscaliteit zo goed mogelijk inrichten? Hier heb ik altijd graag in geadviseerd en ik heb heel veel zin om dit voort te zetten met DUROI. Samen bundelen we de krachten en gaan we ondernemers nog intensiever adviseren. Met als doel fiscale risico’s te beperken en uiteraard fiscale kansen effectief te benutten. Ik zal hierbij de adviesrol richting de ondernemer innemen – een rol die perfect bij mij past!’’, vertelt Eugène.

Daarnaast zal hij zich gaan richten op het als sparringpartner coachen van ondernemers in de meest brede zin van het woord. Dit om onze relaties te helpen hun doelstellingen te realiseren. Samen werken aan een midden- en langetermijnvisie. Gezamenlijk een of meerdere doelstellingen aanpakken en realiseren, dat is mijn persoonlijke drive!

 

Topkwaliteit in een ongedwongen sfeer

Waarom hij juist DUROI heeft gekozen om mee samen te werken? ,,Ik denk dat ik als persoon heel goed pas binnen deze organisatie. DUROI levert kwaliteit en hoogwaardige fiscale ondersteuning, maar wel op een down-to-earth wijze. Afgelopen jaren liep ik altijd strak in het pak rond. Feit dat ik nu in (uiteraard nette) trui en spijkerbroek op pad kan naar ondernemers, zegt genoeg over de organisatie en de laagdrempeligheid. Dit matcht heel erg met hoe ik ben op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. Daarnaast is de grote ontwikkeling en groei binnen DUROI natuurlijk heel gaaf om bij betrokken te zijn. Kortom, ik sluit mij met veel energie aan bij deze organisatie!’’

 

Sparren met Eugène over jouw fiscale situatie of business coaching? Neem contact met hem op via 06 21 934 031 of e-mail. Hij zit graag met je samen!