Dennis Verhaert

  • Relatiebeheerder Non-profit sector

Contact

Over Dennis

Na afronding van de studie Management, Economie en Recht ben ik aan de slag gegaan op de financiële afdeling van een gemeente. Na twee jaar maakte ik de overstap naar Centric IT Solutions. In de rol van financieel consultant werd ik gedetacheerd bij verschillende gemeenten waar ik werkte aan allerlei opdrachten: van applicatiebeheer tot het bouwen van managementrapportages, als ook het begeleiden van een herindeling van een 3-tal gemeenten.

Na vijf jaar maakte ik de stap naar een fiscaal adviesbureau. Daar was ik verantwoordelijk voor het analyseren van gegevens uit de financiële pakketten binnen gemeenteland en voor het uitvoeren van btw-onderzoeken bij een groot aantal gemeenten.

Vanaf september 2016 werk ik bij DUROI. Daar ben ik betrokken bij de dienstverlening aan gemeenten. Samen met de collega’s uit het gemeenteteam bouw ik slimme softwareoplossingen om de gemeente fiscaal in control te brengen en ondersteun gemeenten bij het uitvoeren van btw-onderzoeken.

Inmiddels ben ik een bekend gezicht bij gemeenten door mijn enthousiaste, gedreven persoonlijkheid en het belang dat ik hecht aan persoonlijk contact met de klant.