Business Coaching

Samen ondernemen, samen groeien.

Ben jij klaar om te groeien als ondernemer met jouw organisatie? Of deze groeiambitie nu is in omzet, personeel, vitaliteit of werkplezier: Wij ondernemen samen met jou mee, van startpunt tot einddoel.

Onze business coaching

Samen werken aan een langetermijnvisie. Gezamenlijk een doelstelling aanpakken. Dit betekent business coaching voor ons. Het te behalen doel kan vallen binnen het gebied van financiën en IT, of zich richten op HR, marketing, sales en persoonlijke ontwikkeling. Onze kennis met jouw energie bundelen, daar gaat het ons om.

Wij ondernemen met jou mee en maken van jouw doel onze gezamenlijke effort. Want wij geloven in: samen ondernemen, samen groeien.

Hoe voeren wij business coaching uit?

Zie onze business coaching als een stel frisse ogen die objectief kijkt naar jouw vraag en ambitie. Wij ondersteunen op verschillende niveaus. Op deze manier sturen wij jou én jouw bedrijf effectief richting jouw einddoel. Jouw vraag en doel vormt hierbij altijd ons startpunt. Vanuit hier vullen we het traject samen verder in.

Strategische coaching

De strategische coaching richt zich op het inzetten en gebruiken van de juiste middelen om beoogde resultaten te bereiken (wordt ook wel strategic (head) coaching genoemd).

Op dit niveau zitten wij als het ware naast jou op de ondernemersstoel. We denken mee over de toekomst en richting van jouw bedrijf.

Educatieve coaching

De educatieve coaching richt zich op het verwerven van specifieke vaardigheden en informatie (wordt ook wel educational (hands) coaching genoemd).

Op dit niveau delen wij onze kennis en kunde op het gebied van financiën, IT, HR, marketing en sales. Dit geeft jou dat extra zetje om verder aan de slag te gaan.

Motiverende coaching

De motiverende coaching richt zich op het vergroten van de inspanning om resultaten te willen en kunnen behalen (wordt ook wel motivational (heart) coaching genoemd).

Op dit niveau richten wij ons op de persoonlijke coaching van jou als ondernemer. Ons doel is dat jij jezelf fit, vitaal en energiek voelt bij het uitvoeren van jouw werk en het behalen van jouw resultaten.

Gaan wij samen...

  • Jouw kansen en mogelijkheden analyseren om in de nabije toekomst te kunnen groeien als bedrijf?
  • Een financieringsproces starten bij de bank, zodat jij groeikapitaal verkrijgt?
  • Zaken rondom HR aanpakken, waardoor jouw team groeit in verbondenheid, vitaliteit en werkplezier?
  • Jouw salesgebied uitbreiden door aan te haken bij relevante business groepen, netwerken en verenigingen?
  • Zorgen dat jij als ambitieuze ondernemer de focus en energie niet verliest, maar deze juist effectief inzet richting jouw doel?

Het kan met onze business coaching. Wij staan klaar om het samen te ondernemen.

Welke experts ondernemen met jou mee?

Om jouw ambitie in de praktijk uit te voeren, staat een heel team met sparringpartners tot jouw beschikking. Ieder met zijn eigen kennis en kunde. Allen met dezelfde energie.

Starten wij het traject, waarin we gezamenlijk écht iets gaan bereiken? Neem dan vrijblijvend contact op met Martijn Kuijer. Wij zijn er klaar voor!

Martijn Kuijer

Contactpersoon Business coaching

Martijn Kuijer

Contactpersoon Business coaching