Hoe moeilijk is het om WKR-compliant te zijn?

Uitdaging voor de WKR is om alle uitgaven die WKR-gerelateerd zijn netjes van het juiste WKR-label te voorzien. Hoewel het labelen voor veel organisaties al een hele opgave is, vormt compleet krijgen van alle WKR-uitgaven vaak een nog grotere uitdaging. De volgende screenshots laten in een paar beelden zien hoe gemakkelijk het is om alle WKR-gerelateerde uitgaven in de financiële administratie op te sporen.
1. Startscherm fuzzy WKR-analyse

Hier kunnen de bestanden die bij de analyse worden ingezet worden ge-upload. Een typische set bestanden bestaat uit een bestand met financiële mutaties (grootboekmutaties) en een lijst met WKR-gerelateerde steekwoorden.

2. Opzetten fuzzy WKR-analyse

In een paar tellen kunnen de settings voor de analyse worden ingegeven.

3. Resultatenscherm fuzzy WKR-analyse

De resultaten verschijnen kort daarna in onderstaand scherm.

4. Output analyse in Excel

Alle output wordt naar een opgemaakt Excel werkblad gestuurd, dat eenvoudig kan worden gedownload.

5. Bevindingen fuzzy WKR-analyse

De bevindingen kunnen in Excel worden beoordeeld en afgewerkt. Desgewenst kan parallel aan de fuzzy steekwoordenanalyse een statistische steekproef worden gegenereerd!

Contact

Neem contact op met Wil Peters of Dennis Verhaert als u ondersteuning zoekt bij het voldoen aan de eisen van de WKR of als u een vrijblijvende offerte wilt ontvangen.

PM: Compliant zijn voor de WKR omvat méér dan alleen bovenstaande analyse. Onze specialisten informeren u graag over wat u zoal op orde moet hebben om volledig aan de WKR te voldoen.