Informatiesessie AVG

12 december aanstaande van 9:00u tot 12:00u in het Novotel te Maastricht

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe belangrijke AVG wetgeving in. Ook wel bekend als de GDPR (General Data Protection Regulation). Wellicht denkt u nu 'dat zie ik dan wel...', maar alle organisaties, bedrijven en overheden dienen vóór 25 mei 2018 AVG-compliant te zijn.

Voor u en uw collega’s houden wij een informatiesessie over dit onderwerp waarin aan de orde komt welke impact deze nieuwe AVG op uw organisatie heeft en hoe u er voor zorgt AVG-compliant te worden.

Onze specialist Wil Peters van du ROI Audit & Monitoring en Tim Willems van RiskRhino ontvangen u graag op 12 december aanstaande van 9:00u tot 12:00u in het Novotel te Maastricht. Na afloop kunt u goed bepalen welke acties u nog moet ondernemen om AVG-compliant te worden. Mocht u al wat meer willen weten over de AVG, klik dan hier: Meer over de AVG. Bij het AVG-compliant maken van uw organisatie kan du ROI Audit & Monitoring u tevens bijstaan en adviseren.

Na de presentatie is er ruimte om uw vragen te stellen en na afloop is het mogelijk om eventueel een afspraak te plannen. Voor drank en spijs wordt gezorgd en u hebt tevens de mogelijkheid om uw netwerk uit te breiden en kennis te maken met personen van verschillende organisaties.

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze presentatie! Er zijn verder geen kosten verbonden aan uw deelname.