bij ons werken

Werken bij du ROI

Wil jij deel uitmaken van de du ROI familie bestaande uit een groep van ruim 35 enthousiaste collega’s. Wij hebben je heel wat te bieden!

du ROI is een adviesorganisatie die in 1999 is opgericht door een afsplitsing van accountants en fiscalisten van het huidige PWC, later aangevuld met mensen afkomstig van de andere big-4 kantoren en enkele regionale advieskantoren. Wij staan voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. Het slim combineren van data en automatisering vormt in toenemende mate de kern van onze dienstverlening. Naast onze dienstverlening gericht op MKB-ondernemingen en hun aandeelhouders hebben wij ons de laatste jaren ook toegelegd op de dienstverlening aan gemeenten en andere overheidslichamen. Behalve enkele tientallen gemeenten, behoren ook woningcorporaties en overige instellingen tot ons non-profit klantenbestand. Je groeit snel binnen du ROI omdat je nauw samenwerkt met collega's en de klant. Het belangrijkste is dat je je eigen weg vindt en jezelf kunt blijven uitdagen en ontwikkelen als professional én als mens. Uiteraard helpen we je daar graag mee.

Danny Schreurs

Eindverantwoordelijke HR

Danny Schreurs

Eindverantwoordelijke HR

Onze identiteit

Robuust

Wij zijn een sterk en toekomstvast bedrijf. Een bedrijf waar mensen op kunnen bouwen, kwaliteit levert en niet meegaat in de waan van de dag. We blijven onszelf en staan met beide benen op de grond.

Ondernemend

We ondernemen met durf en oog voor de toekomst en zijn niet bang om onze eigen koers te varen en groot te denken.

Innovatief

Wij zien vernieuwingen als een grote kans voor onszelf en voor onze klanten.

Waarom werken bij du ROI?

  • Omdat we proactief inspelen op de veranderingen in de markt en daarom altijd een stap vooruit denken.
  • Omdat je alle vrijheid krijgt om mee te denken met de klanten om hen van goed advies te voorzien.
  • Omdat we een breed palet aan klanten en diensten hebben, waardoor elke uitdaging en elke dag weer boeiend is.
  • Omdat je een specialist kan worden in jouw domein, waardoor je kan uitblinken op jouw terrein.
  • Omdat je de kans krijgt om met eigen initiatieven en ideeën te komen en deze om te zetten in mogelijkheden.

En deze voordelen krijg je erbij

Een meer dan marktconform loon.

31+ verlofdagen per jaar.

Een innovatieve en informele omgeving.

Goede opleidingsmogelijkheden.

Een perfecte work-life balance.

Een langdurig wederzijds engagement.

Vergoeding voor openbaar vervoer, een fietsvergoeding en/of zakelijke kilometervergoeding.

Goede pensioenregeling waarbij wij de inlegpremies geheel voor onze rekening nemen.

Vacatures

Belastingadviseur MKB (regio Zuid-Limburg)
Vind je het leuk om contacten met de klant te onderhouden, ben je vaktechnisch sterk en wil je je daarin nog verder bekwamen én vind je het leuk om fiscale collega’s te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Inhoud

Wat ga je doen?

Als fiscalist onderhoud je zelfstandig de relaties met onze MKB klanten. Je bent betrokken bij de ondernemers waar je voor werkt en bent het eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor fiscale vraagstukken. Met jouw kennis en ervaring binnen de fiscale praktijk ben je in staat om je in de ondernemer te verplaatsen en streeft ernaar om de ondernemer te voorzien van praktische en de beste oplossingen, zodat hij/zij zich kan focussen op waar hij/zij het beste in is, namelijk ondernemen. Je bent kartrekker van de fiscale afdeling en mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de fiscale dienstverlening. Je deelt jouw kennis (pro)actief met collega’s en initieert en organiseert het periodiek vaktechnische overleg. Daarnaast coördineer je de grotere adviesopdrachten, bereid je zelf de complexere adviezen voor en review je de IB en VPB aangiften binnen onze MKB-portefeuille.

 

Wat bieden wij jou?

Bij du ROI vinden we het belangrijk om goede arbeidsvoorwaarden te bieden. Afhankelijk van o.a. het aantal ervaringsjaren bedraagt het bruto maandsalaris binnen de functie belastingadviseur tussen € 3.900 en € 5.800 (exclusief vakantiegeld). Dit is op basis van een 40-urige werkweek. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken (minimaal 32 uur per week). Verdere doorgroei naar de functie senior belastingadviseur behoort bij goed functioneren tot de mogelijkheden (indien dat de ambitie is).

Onze arbeidsvoorwaardenregeling bestaat niet alleen uit goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar zeker ook uit een prettige, informele en dynamische werkomgeving, een goed carrièreperspectief en de juiste werk-privé balans. Dit alles maakt ons tot een zeer aantrekkelijke organisatie om in te werken. Dus als jij ons weet te overtuigen van jouw kwaliteiten op persoonlijk en professioneel vlak, heten wij jou van harte welkom om samen met 35 enthousiaste collega’s jouw en onze ambities waar te maken.

 

Wat vragen wij?

HBO of WO-opleiding

Afgeronde studie Fiscale Economie of Fiscaal Recht en daarnaast lid van NOB of RB.

Werkervaring

Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de MKB adviespraktijk.

Persoonlijke eigenschappen

Je onderhoudt graag klantcontacten, bent sociaalvaardig en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Competenties

Je hebt parate en generalistische kennis van de fiscale wet- en regelgeving, bent goed in het onderhouden van contacten met de klant en je kunt goed analyseren, plannen, organiseren en communiceren in woord en geschrift.

Ambitie

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen met plezier werkt aan de gezamenlijke ambitie van ons team: het leveren van toegevoegde waarde aan onze MKB klanten.

 

Onze organisatie

du ROI is een adviesorganisatie opgericht in 1999 en gegroeid naar een stabiel, authentiek en gerenommeerd regionaal advieskantoor. Wij staan voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. Het slim combineren van data en automatisering vormt in toenemende mate de kern van onze dienstverlening. Naast onze dienstverlening gericht op MKB-ondernemingen en hun aandeelhouders hebben wij ons de laatste jaren als niche kantoor ook toegelegd op de dienstverlening aan Gemeenten en andere overheidslichamen, woningcorporaties en overige non-profit instellingen. Als persoon en als professional groei je snel binnen du ROI omdat je nauw samenwerkt met collega’s en de klant. Het belangrijkste is dat jij je eigen weg vindt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daar helpen we jou graag bij.

 

Reageren

Hebben wij jou kunnen overtuigen en ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en onze organisatie? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling via hr@duroi.nl.

Assistent Accountant
Hou je van uitdagingen, heb je een sterke affiniteit met het automatiseren van financiële processen en data analyse én wil jij je verder ontwikkelen binnen onze accountancypraktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Inhoud

Wat ga je doen?

Naast het samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages en het opstellen van (liquiditeits-) prognoses zal je verder de administratieve processen van onze relaties optimaliseren en zorg dragen voor een optimale informatievoorziening richting onze klant. Hierbij werk je met de nieuwste software applicaties. Verder ga je met ons de dienstverlening aan MKB klanten nog verder ontwikkelen. Daarbij sta je de accountants bij in de analyse van vraagstukken en heb je direct contact met de klanten om hen te voorzien van waardevolle informatie. Hierdoor zal je werkweek zeer afwisselend en uitdagend zijn.

 

Wat bieden wij jou?

Bij du ROI vinden we het belangrijk om goede arbeidsvoorwaarden te bieden. Deze bestaan niet alleen uit een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, maar zeker ook uit een prettige, informele en dynamische werkomgeving, een goed carrièreperspectief en de juiste werk-privé balans. Dit alles maakt ons tot een zeer aantrekkelijke organisatie om in te werken. Dus als jij ons weet te overtuigen van jouw kwaliteiten op persoonlijk en professioneel vlak, heten wij jou van harte welkom om samen met 35 fantastische collega’s jouw en onze ambities te verwezenlijken. 

 

Wat vragen wij?

HBO of WO-opleiding

Op het gebied van Accountancy, bedrijfseconomie of een andere soortgelijke opleiding.

Werkervaring

Het liefst heb je minimaal 4 jaar relevante werkervaring.

Persoonlijke eigenschappen

Je houdt van pionieren (nieuwe klanten en nieuwe aanpak vanuit IT), onderhoudt graag contact met klanten en je gaat een uitdaging niet uit de weg.

Teamspeler

Je bent een teamspeler die het leuk vindt om voor onze MKB klanten te werken. Je bent secuur, nieuwsgierig en onderzoekgericht en wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Ambitie

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen met plezier werkt aan de gezamenlijke ambitie van ons team: het leveren van toegevoegde waarde aan al onze klanten.

 

Onze organisatie

du ROI is een adviesorganisatie opgericht in 1999 en gegroeid naar een stabiel, authentiek en gerenommeerd regionaal advieskantoor. Wij staan voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. Het slim combineren van data en automatisering vormt in toenemende mate de kern van onze dienstverlening. Naast onze dienstverlening gericht op MKB-ondernemingen en hun aandeelhouders hebben wij ons de laatste jaren als niche kantoor ook toegelegd op de dienstverlening aan Gemeenten en andere overheidslichamen, woningcorporaties en overige non-profit instellingen. Je groeit snel binnen du ROI omdat je nauw samenwerkt met collega’s en de klant. Het belangrijkste is dat jij je eigen weg vindt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daar helpen we jou graag bij. Opleidingen en beroepslidmaatschappen zijn daarin belangrijk, dus die nemen wij voor onze rekening.

 

Reageren

Hebben wij jou kunnen overtuigen en ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en onze organisatie? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling via hr@duroi.nl.

Senior Belastingadviseur Public - Regio Den Bosch
Wie komt ons PUBLIC team versterken? Onze organisatie groeit sterk en wij zoeken een ondernemende geest die met name het btw-deel onder zijn of haar hoede kan nemen.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in het PUBLIC team. Hierin zijn ca. 10 mensen werkzaam op fiscaal terrein en op het gebied van data-analyse. Iedereen heeft een eigen accent, zoals vpb, lh/wkr, btw en fiscale beheersing. Wij zoeken een collega die de btw onder zijn/haar hoede wil nemen. Je klanten zullen voornamelijk bestaan uit gemeenten. Daarnaast bedienen wij verschillende woningcorporaties, zorgorganisaties en uiteraard het MKB.

In principe is je standplaats ’s-Hertogenbosch en naar eigen inzicht kun je ook thuiswerken. Wij zijn gewend en goed toegerust om op afstand met elkaar te werken. De lijnen van onze organisatie zijn kort, open en informeel. We verwachten daarbij dat iedereen ook een proactieve instelling heeft en vanuit een zelfstandige verantwoordelijkheid kan werken.

Wij zoeken een ondernemende teamgenoot die kansen ziet en pakt, zowel voor jezelf als voor de organisatie. Vanuit jouw ervaring begeleid je tevens junior-medewerkers.

 

Waar kom je terecht?

du ROI is een vooruitstrevende adviesorganisatie opgericht in 1999. Alle fiscale partners hebben een achtergrond bij Big-four kantoren, sommige van hen eveneens bij de Belastingdienst.

du ROI ondersteunt cliënten in het managen van hun fiscaliteit zodat zij meer ruimte hebben voor hun primaire bedrijfsdoelstellingen.

Fiscaal management omvat het beheersen van fiscale risico’s. du ROI zet hierbij betrokken fiscalisten in met kennis binnen een nichemarkt, tezamen met IT. Deze combinatie is onze USP. Wij ontwikkelen zelf software om de slagkracht van onze adviseurs te vergroten. Voor de software zijn wij een strategische samenwerking aangegaan met Inergy om onze propositie nog verder te versterken.

De afgelopen jaren heeft du ROI een geweldige transformatie doorgemaakt en de organisatie is klaar voor acceleratie. Deze groei wordt mede vormgegeven vanuit de nieuwe vestiging in ‘s-Hertogenbosch.

 

Waar ga je naar toe?

Door het bieden van excellent fiscaal management, dat bestaat uit een combinatie van fiscale en niche-kennis, ondersteund door IT, willen wij binnen 5 jaar een top 5 speler zijn op de gemeentemarkt. Daarbij groeien wij in parkstad sterk op Groot MKB. De komende jaren zal het vooral een uitdaging zijn om de oplopende vraag bij te benen. Je kunt nu bij deze sneltrein instappen.

 

Wat bieden wij jou?

Bij du ROI vinden we het belangrijk om goede arbeidsvoorwaarden te bieden. Deze bestaan uit:

  • marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket;
  • informele en dynamische werkomgeving;
  • uitstekend carrièreperspectief;
  • de juiste werk-privé balans.

Hierdoor zij wij een zeer aantrekkelijke organisatie om in te werken.

 

Wat vragen wij?

HBO of WO-opleiding

Op het gebied van Fiscaal Recht, Fiscale Economie of een andere soortgelijke opleiding.

Werkervaring

Het liefst heb je minimaal 5 à 7 jaar relevante werkervaring, waarmee je zelfstandig een juiste inhoudelijke beoordeling kunt maken en juniorcollega’s kunt begeleiden.

Persoonlijke eigenschappen

Je houdt van pionieren (nieuwe klanten, nieuwe wetgeving, nieuwe aanpak vanuit IT en vanuit een nieuwe vestiging), onderhoudt graag contact met klanten en je hebt een ondernemende geest.

Teamspeler

Je bent een teamspeler die er voldoening in vindt om voor onze non-profit klanten te werken. Je bent actie gedreven, inhoudelijk sterk, multidisciplinair en wilt jezelf blijven ontwikkelen.

Ambitie

Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen met enthousiasme werkt aan onze gezamenlijke teamambitie: de efficiency en effectiviteit van onze cliënten verhogen met onze excellente dienstverlening op het gebied van fiscaal management.

Reageren

HHebben wij jou kunnen overtuigen en ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en onze organisatie? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling via  hr@duroi.nl.

Accountant
Hou je van uitdagingen, durf je anders te zijn en heb je een sterke focus op de markt en de klant en wil jij je verder ontwikkelen binnen onze accountancypraktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inleiding

du ROI is een vooruitstrevende organisatie van accountants, belastingadviseurs en IT-auditors. We staan voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. Het slim combineren van financiële en fiscale inhoud met automatisering vormt de kern van onze dienstverlening. du ROI is een accountantskantoor dat anders durft te zijn, zowel in de manier van werken als de manier van doen en uitstraling. 

Wij zijn op zoek naar een MKB accountant met minimaal 8 jaar werkervaring met een duidelijke focus richting de markt en de klant. Ben jij deze ervaren accountant die anders durft te zijn?

Je maakt bij du ROI gebruik van slimme oplossingen en de aanwezige specialistische kennis. Als echte relatiebeheerder werk je voor en aan je eigen relatieportefeuille. Je signaleert kansen maar bent ook in staat uitdagingen behendig en efficiënt op te lossen. Je geeft niet alleen gevraagd maar ook ongevraagd advies. Uiteraard doe je dit niet allemaal alleen en krijg je bij ons alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

 

Inhoud

Wat ga je doen?

Als accountant heb je veelvuldig contact met de klant, analyseer je vraagstukken en administratieve processen en zorg je ervoor dat de klanten voorzien worden van waardevolle managementinformatie. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal bedienen en ontzorgen van je relatieportefeuille. Hierbij word je geholpen door een team van assistent accountants binnen onze organisatie. Jouw werkweek zal zeker afwisselend en uitdagend zijn. 

 

Wat bieden wij jou?

Bij du ROI vinden we het belangrijk om uitstekende arbeidsvoorwaarden te bieden. Deze bestaan niet alleen uit een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, maar zeker ook uit een prettige, informele en dynamische werkomgeving, een goed carrièreperspectief en de juiste werk-privé balans. Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt en vanuit die basis jezelf kunt blijven ontwikkelen. 

Dit alles maakt ons tot een zeer aantrekkelijke organisatie om in te werken. Dus als jij ons weet te overtuigen van jouw kwaliteiten op persoonlijk en professioneel vlak, heten wij jou van harte welkom om samen met 35 fantastische collega’s jouw en onze ambities te verwezenlijken. 

 

Wat vragen wij?

Wij zoeken een MKB accountant met een afgeronde post HBO of WO-opleiding op het gebied van accountancy met minimaal 8 jaar relevante werkervaring. Je bent secuur, nieuwsgierig en onderzoekgericht en wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel als persoon als professional. Je houdt van pionieren (zoals het meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe adviesproducten, het begrijpen en valideren van ondernemersbehoeftes, het verbeteren van interne processen) en onderhoudt graag contact met klanten en de markt. Je bent een teamspeler met passie voor het MKB. 

 

Onze organisatie

du ROI is een adviesorganisatie opgericht in 1999 en gegroeid naar een stabiel, authentiek en gerenommeerd regionaal advieskantoor. Wij staan voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. Het slim combineren van data en automatisering vormt in toenemende mate de kern van onze dienstverlening. Naast onze dienstverlening gericht op MKB-ondernemingen en hun aandeelhouders hebben wij ons de laatste jaren als niche kantoor ook toegelegd op de dienstverlening aan Gemeenten en andere overheidslichamen, woningcorporaties en overige non-profit instellingen. Je groeit snel binnen du ROI omdat je nauw samenwerkt met collega’s en de klant. Het belangrijkste is dat jij je eigen weg vindt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daar helpen we jou graag bij. Opleidingen en beroepslidmaatschappen zijn daarin belangrijk, dus die nemen wij voor onze rekening.

 

Reageren

Hebben wij jou kunnen overtuigen en ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en onze organisatie? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling via hr@duroi.nl.