bij ons werken

Werken bij du ROI

Wil jij deel uitmaken van de du ROI familie bestaande uit een groep van ruim 35 enthousiaste collega’s. Wij hebben je heel wat te bieden!

du ROI is een adviesorganisatie die in 1999 is opgericht door een afsplitsing van accountants en fiscalisten van het huidige PWC, later aangevuld met mensen afkomstig van de andere big-4 kantoren en enkele regionale advieskantoren. Wij staan voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. Het slim combineren van data en automatisering vormt in toenemende mate de kern van onze dienstverlening. Naast onze dienstverlening gericht op MKB-ondernemingen en hun aandeelhouders hebben wij ons de laatste jaren ook toegelegd op de dienstverlening aan gemeenten en andere overheidslichamen. Behalve enkele tientallen gemeenten, behoren ook woningcorporaties en overige instellingen tot ons non-profit klantenbestand. Je groeit snel binnen du ROI omdat je nauw samenwerkt met collega's en de klant. Het belangrijkste is dat je je eigen weg vindt en jezelf kunt blijven uitdagen en ontwikkelen als professional én als mens. Uiteraard helpen we je daar graag mee.

Danny Schreurs

Eindverantwoordelijke HR

Danny Schreurs

Eindverantwoordelijke HR

Onze identiteit

Robuust

Wij zijn een sterk en toekomstvast bedrijf. Een bedrijf waar mensen op kunnen bouwen, kwaliteit levert en niet meegaat in de waan van de dag. We blijven onszelf en staan met beide benen op de grond.

Ondernemend

We ondernemen met durf en oog voor de toekomst en zijn niet bang om onze eigen koers te varen en groot te denken.

Innovatief

Wij zien vernieuwingen als een grote kans voor onszelf en voor onze klanten.

Waarom werken bij du ROI?

  • Omdat we proactief inspelen op de veranderingen in de markt en daarom altijd een stap vooruit denken.
  • Omdat je alle vrijheid krijgt om mee te denken met de klanten om hen van goed advies te voorzien.
  • Omdat we een breed palet aan klanten en diensten hebben, waardoor elke uitdaging en elke dag weer boeiend is.
  • Omdat je een specialist kan worden in jouw domein, waardoor je kan uitblinken op jouw terrein.
  • Omdat je de kans krijgt om met eigen initiatieven en ideeën te komen en deze om te zetten in mogelijkheden.

En deze voordelen krijg je erbij

Een meer dan marktconform loon.

31+ verlofdagen per jaar.

Een innovatieve en informele omgeving.

Goede opleidingsmogelijkheden.

Een perfecte work-life balance.

Een langdurig wederzijds engagement.

Vergoeding voor openbaar vervoer, een fietsvergoeding en/of zakelijke kilometervergoeding.

Goede pensioenregeling waarbij wij de inlegpremies geheel voor onze rekening nemen.

Vacatures

Assistent Accountant
Hou je van uitdagingen, heb je een sterke affiniteit met het automatiseren van financiële processen en data analyse én wil jij je verder ontwikkelen binnen onze accountancypraktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Inhoud

Wat ga je doen?

Naast het samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse rapportages en het opstellen van (liquiditeits-) prognoses zal je verder de administratieve processen van onze relaties optimaliseren en zorg dragen voor een optimale informatievoorziening richting onze klant. Hierbij werk je met de nieuwste software applicaties. Verder ga je met ons de dienstverlening aan MKB klanten nog verder ontwikkelen. Daarbij sta je de accountants bij in de analyse van vraagstukken en heb je direct contact met de klanten om hen te voorzien van waardevolle informatie. Hierdoor zal je werkweek zeer afwisselend en uitdagend zijn.

 

Wat bieden wij jou?

Bij du ROI vinden we het belangrijk om goede arbeidsvoorwaarden te bieden. Deze bestaan niet alleen uit een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, maar zeker ook uit een prettige, informele en dynamische werkomgeving, een goed carrièreperspectief en de juiste werk-privé balans. Dit alles maakt ons tot een zeer aantrekkelijke organisatie om in te werken. Dus als jij ons weet te overtuigen van jouw kwaliteiten op persoonlijk en professioneel vlak, heten wij jou van harte welkom om samen met 34 fantastische collega’s jouw en onze ambities te verwezenlijken. 

 

Wat vragen wij?

Je houdt van pionieren (nieuwe klanten en nieuwe aanpak vanuit IT), onderhoudt graag contact met klanten en je gaat een uitdaging niet uit de weg. Je bent een teamspeler die het leuk vindt om voor onze MKB klanten te werken. Je bent secuur, nieuwsgierig en onderzoekgericht en wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel als persoon en als professional en je hebt een behoorlijke affiniteit met het automatiseren van processen en data analyse. Wij zoeken iemand met een afgeronde HBO of WO-opleiding op het gebied van Accountancy, Bedrijfseconomie of een andere soortgelijke opleiding en het liefst heb je minimaal 2 à 3 jaar relevante werkervaring. 

 

Onze organisatie

du ROI is een adviesorganisatie die in 1999 is opgericht door een afsplitsing van accountants en fiscalisten van het huidige PWC, later aangevuld met mensen afkomstig van de andere big-4 kantoren en enkele regionale advieskantoren. Wij staan voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. Het slim combineren van data en automatisering vormt in toenemende mate de kern van onze dienstverlening. Naast onze dienstverlening gericht op MKB-ondernemingen en hun aandeelhouders hebben wij ons de laatste jaren ook toegelegd op de dienstverlening aan Gemeenten en andere overheidslichamen. Behalve enkele tientallen gemeenten, behoren ook woningcorporaties en overige instellingen tot ons non-profit klantenbestand. Je groeit snel binnen du ROI omdat je nauw samenwerkt met een accountant en de klant. Het belangrijkste is dat je je eigen weg vindt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daar helpen we je bij. Opleidingen en beroepslidmaatschappen zijn daarin belangrijk, dus die nemen wij voor onze rekening.

 

Sollicitatieprocedure en reageren

Om jou zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen geven, streven wij ernaar om na één afspraak duidelijkheid te kunnen verschaffen. Tijdens zo’n afspraak spreek je met een aantal personen, waaronder in ieder geval een partner en een directe collega. De afspraak kan indien gewenst ook buiten kantoortijd worden gepland. Uiterlijk een week later krijg je te horen of je in aanmerking komt voor de positie. 

Hebben wij jou kunnen overtuigen en ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en onze organisatie, stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling via hr@duroi.nl.

Belastingadviseur - Regio Den Bosch
Hou je van uitdagingen, heb je een sterke affiniteit met de non-profit sector en kun jij onze praktijk helpen uitbouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Je gaat binnen ons ‘Public team’ de dienstverlening aan onze non-profit klanten nog verder ontwikkelen en uitbouwen. Dit doe je vanuit onze nieuwe vestiging in Den Bosch. Je gaat werken aan fiscale uitdagingen (voornamelijk VPB, BTW en WKR) voor diverse gemeenten, woningcorporaties en zorgorganisaties. Daarbij spar je inhoudelijk met senior fiscalisten en vorm je een brug naar de juniorcollega’s. Je hebt vanuit jouw verantwoordelijkheid direct contact met de klanten en bent in staat met een positieve en proactieve houding een klant breed te adviseren en te enthousiasmeren over onze diensten en oplossingen. Naast de advieswerkzaamheden, zul je fiscale posities beoordelen en samenstellen. Hierdoor zal je werkweek zeer afwisselend en uitdagend zijn.

 

Wat bieden wij jou?

Bij du ROI vinden we het belangrijk om goede arbeidsvoorwaarden te bieden. Deze bestaan niet alleen uit een marktconform primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, maar zeker ook uit een prettige, informele en dynamische werkomgeving, een goed carrièreperspectief met de juiste werk-privé balans. Dit alles maakt ons tot een zeer aantrekkelijke organisatie om in te werken. Dus als jij ons weet te overtuigen van jouw kwaliteiten op persoonlijk en professioneel vlak, heten wij jou van harte welkom om samen met 30 fantastische collega’s jouw en onze ambities te realiseren.

 

Wat vragen wij?

Je houdt van pionieren (nieuwe klanten, nieuwe wetgeving, nieuwe aanpak vanuit IT en vanuit een nieuwe vestiging), onderhoudt graag contact met klanten en je hebt een ondernemende aard. Je bent een teamspeler die het leuk vindt om voor onze non-profit klanten te werken. Je bent inhoudelijk sterk, secuur, nieuwsgierig en onderzoekgericht en wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel als persoon en als professional. Wij zoeken iemand met een afgeronde HBO of WO-opleiding op het gebied van Fiscaal Recht, Fiscale Economie of een andere soortgelijke opleiding. Het liefst heb je minimaal 4 jaar relevante werkervaring, waarmee je zelfstandig een juiste inhoudelijke beoordeling kunt maken en juniorcollega’s kunt begeleiden. Wij vinden het heel belangrijk dat iedereen met plezier werkt aan de gezamenlijke ambitie van ons team: het leveren van toegevoegde waarde aan maatschappelijke organisaties.

 

Onze Organisatie

du ROI is een adviesorganisatie die in 1999 is opgericht door een afsplitsing van accountants en fiscalisten van het huidige PWC, later aangevuld met mensen afkomstig van de andere big-4 kantoren en enkele regionale advieskantoren. Wij staan voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. Onze betrokken mensen vormen de verbinding tussen specialistische kennis van een niche-markt en door onszelf ontwikkelde automatiseringsoplossingen voor data-analyses.

In de afgelopen jaren hebben wij ons toegelegd op de dienstverlening aan Gemeenten en andere overheidslichamen, waardoor we een aantrekkelijk alternatief zijn voor de ‘grote kantoren’. Behalve circa 65 gemeenten en andere lokale overheden, behoren ook woningcorporaties en zorginstellingen tot ons non-profit klantenbestand. Daarnaast is onze dienstverlening van oudsher ook gericht op MKB-ondernemingen en hun aandeelhouders. Het belangrijkste is dat je je eigen weg vindt en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarbij helpen we je. Opleidingen en beroepslidmaatschappen zijn daarin belangrijk, dus die nemen wij voor onze rekening.

 

Sollicitatieprocedure en reageren

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en onze organisatie, stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling via hr@duroi.nl. Bij een klik nodigen wij je dan snel uit voor een gesprek.

Accountant
Hou je van uitdagingen, durf je anders te zijn en heb je een sterke focus op de markt en de klant en wil jij je verder ontwikkelen binnen onze accountancypraktijk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inleiding

du ROI is een vooruitstrevende organisatie van accountants, belastingadviseurs en IT-auditors. We staan voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. Het slim combineren van financiële en fiscale inhoud met automatisering vormt de kern van onze dienstverlening. du ROI is een accountantskantoor dat anders durft te zijn, zowel in de manier van werken als de manier van doen en uitstraling. 

Wij zijn op zoek naar een MKB accountant met minimaal 8 jaar werkervaring met een duidelijke focus richting de markt en de klant. Ben jij deze ervaren accountant die anders durft te zijn?

Je maakt bij du ROI gebruik van slimme oplossingen en de aanwezige specialistische kennis. Als echte relatiebeheerder werk je voor en aan je eigen relatieportefeuille. Je signaleert kansen maar bent ook in staat uitdagingen behendig en efficiënt op te lossen. Je geeft niet alleen gevraagd maar ook ongevraagd advies. Uiteraard doe je dit niet allemaal alleen en krijg je bij ons alle ruimte om je verder te ontwikkelen.

 

Inhoud

Wat ga je doen?

Als accountant heb je veelvuldig contact met de klant, analyseer je vraagstukken en administratieve processen en zorg je ervoor dat de klanten voorzien worden van waardevolle managementinformatie. Je bent verantwoordelijk voor het optimaal bedienen en ontzorgen van je relatieportefeuille. Hierbij word je geholpen door een team van assistent accountants binnen onze organisatie. Jouw werkweek zal zeker afwisselend en uitdagend zijn. 

 

Wat bieden wij jou?

Bij du ROI vinden we het belangrijk om uitstekende arbeidsvoorwaarden te bieden. Deze bestaan niet alleen uit een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket, maar zeker ook uit een prettige, informele en dynamische werkomgeving, een goed carrièreperspectief en de juiste werk-privé balans. Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt en vanuit die basis jezelf kunt blijven ontwikkelen. 

Dit alles maakt ons tot een zeer aantrekkelijke organisatie om in te werken. Dus als jij ons weet te overtuigen van jouw kwaliteiten op persoonlijk en professioneel vlak, heten wij jou van harte welkom om samen met 35 fantastische collega’s jouw en onze ambities te verwezenlijken. 

 

Wat vragen wij?

Wij zoeken een MKB accountant met een afgeronde post HBO of WO-opleiding op het gebied van accountancy met minimaal 8 jaar relevante werkervaring. Je bent secuur, nieuwsgierig en onderzoekgericht en wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel als persoon als professional. Je houdt van pionieren (zoals het meedenken bij de ontwikkeling van nieuwe adviesproducten, het begrijpen en valideren van ondernemersbehoeftes, het verbeteren van interne processen) en onderhoudt graag contact met klanten en de markt. Je bent een teamspeler met passie voor het MKB. 

 

Onze organisatie

du ROI is een adviesorganisatie die in 1999 is opgericht door een afsplitsing van accountants en fiscalisten van PWC, later aangevuld met mensen afkomstig van andere big-4 kantoren en enkele regionale advieskantoren. Wij staan voor innovatie in financiële en fiscale dienstverlening. Het slim combineren van data en automatisering vormt in toenemende mate de kern van onze dienstverlening. Onze dienstverlening is voornamelijk gericht op MKB-ondernemingen en hun aandeelhouders. Daarnaast hebben wij ons ook toegelegd op de dienstverlening aan gemeenten, woningcorporaties en andere non-profitorganisaties. 

Wij houden kantoor in een geheel gemoderniseerd pand in Heerlen (centrum) en hebben een tweede vestiging in ’s-Hertogenbosch.

 

Sollicitatieprocedure en reageren

De sollicitatieprocedure zal bestaan uit twee gesprekken waarbij telkens twee personen vanuit du ROI aanwezig zullen zijn. Wij streven ernaar om na deze gesprekken zo spoedig mogelijk aan te geven of je in aanmerking komt voor de functie. De gesprekken kunnen, indien gewenst, ook buiten kantoortijd worden gepland.

Hebben wij jou kunnen overtuigen en ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en onze organisatie, stuur dan een e-mail met je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling via hr@duroi.nl.