administratie

Administratie

Om uw onderneming te sturen heeft u goede managementinformatie nodig. Wij begeleiden u daarom graag bij het opzetten van uw administratie en het verzorgen van de rapportages die de inzichten bieden die u nodig heeft. Voor rapportages kunt u onder meer terecht bij onze 'Roibot', waarmee u eenvoudig online via uw PC, tablet of smartphone toegang krijgt tot actuele managementinformatie.

De informatie over uw organisatie stelt ons bovendien in staat om u te adviseren over verbeteringen binnen uw onderneming. Denk daarbij onder andere aan investeringsbeslissingen, financieringsvraagstukken en rendementsverbetering. Ook zaken als bedrijfsopvolging, herstructureringen en aandelenwaarderingen komen aan bod.

IT-efficiency scan

Onder de noemer 'IT-efficiency scan' loopt een van onze adviseurs uw administratieve processen met u door om te kijken of de administratie optimaal is ingericht en gebruik wordt gemaakt van de vele digitale hulpmiddelen die beschikbaar zijn. Onze ervaring is dat daar altijd winst is te behalen.

Wilt u meer weten over de administratieve dienstverlening van du ROI of de IT-efficiency scan? Neem dan vrijblijvend contact op.