• bezoek ons op adres Leidenlaan 16, 6229EZ MAASTRICHT
 • (+31) (0)43 - 350 21 50
 • info@duroi.nl

Haal meer uit uw data met du ROI!

Auditing en controlling zonder het gebruik van geautomatiseerde ondersteuning is heden ten dage ondenkbaar.
Er bestaan verschillende softwarepakketten die de auditor of controller in zijn werk kunnen ondersteunen, bijvoorbeeld ACL, IDEA of het pakket dat onze voorkeur heeft Arbutus Analyzer.

Vaak wordt aangenomen dat Microsoft Excel hét gereedschap bij uitstek is van de auditor of controller. Dit is echter niet het geval. 'Echte' auditing en controlling tools bieden namelijk een aantal doorslaggevende voordelen. Zo kunnen deze tools alle denkbare soorten bestanden inlezen, een ongelimiteerde hoeveelheid gegevens analyseren, de integriteit van de onderliggende gegevens garanderen, voorzien in een complete logging van alle handelingen en bewerkingen van de gebruiker, specifieke auditfuncties uitvoeren (bijv. het trekken van wiskundige steekproeven), enz. enz. Voor audit- en controlling werkzaamheden is dit type software dan ook superieur. Niet onbelangrijk is dat ook uw accountant, maar ook bijvoorbeeld de belastingdienst met deze hulpmiddelen werken. Daardoor kunnen zij bij hun werkzaamheden naadloos voortborduren op het werk dat u al heeft uitgevoerd.

Het gebruik van deze softwarepaketten vraagt echter om specifieke kennis en vaardigheden. Inzet van auditing en controlling tools is alleen effectief als ze worden gebruikt door mensen die deze vaardigheden beheersen. Onze training leidt auditoren en controllers op in het gebruik van deze geavanceerde hulpmiddelen.

Cursussen audit analytics

De doelgroep bestaat uit mensen die actief zijn als financieel-, operationeel- of extern accountant, (tax) controller of een vergelijkbare functie vervullen waarbij data-analytics vaardigheden gewenst zijn. Voordat de cursus aanvangt krijgt elke cursist een evualuatie versie van Arbutus Analyzer ter beschikking, die op de eigen laptop kan worden geïnstalleerd.

*Prijzen exclusief BTW en eventuele reis-en verblijfkosten.

Audit analytics

Introductie

In-house
1-5 deelnemers: €1.899,-
6+ deelnemers: op aanvraag
 

Klassikaal
€499,- per persoon
 • 1 dag
 • Geen certificaat
 • Inclusief evualuatie versie Analyzer
Audit analytics

Basis

In-house
1-6 deelnemers: €2.000,-
7-15 deelnemers: €4.000,-
+ €150,- per persoon

Klassikaal
€1.199,- per persoon
 • 2 dagen
 • Inclusief certificaat (indien gewenst)
 • Inclusief evaluatie versie Analyzer
Audit analytics

Gevorderden

In-house
1-6 deelnemers: €2.000,-
7-15 deelnemers: €4.000,-
+ €150,- per persoon

Klassikaal
€1.199,- per persoon
 • 2 dagen
 • Inclusief certificaat (indien gewenst)
 • Inclusief evaluatie versie Analyzer

In-house versus klassikaal

Kiest u graag zelf de datum uit, volgt u de training liever in uw eigen vertrouwde omgeving of heeft u meerdere werknemers binnen uw bedrijf die een training gaan volgen? Dan is een in-house training voor u de beste keuze. Onze experts komen bij u langs waar en wanneer u wilt. Vindt u het geen probleem om bij één van onze classroom locaties langs te komen en vind u het fijn om ook ervaringen te delen en te netwerken met werknemers van andere bedrijven die dezelfde training komen volgen? Dan adviseren wij u om een klassikale training te volgen.

Trainers

Wij werken alleen met doorgewinterde experts die ruime ervaring hebben met het verzorgen van trainingen op het gebied van data-analytics en het gebruik van audit en controlling software.

Contact

Als u geïnteresseerd bent in Analyzer of in onze trainingen en aanvullende wensen heeft, neem contact op.