• bezoek ons op adres Leidenlaan 16, 6229EZ MAASTRICHT
  • (+31) (0)43 - 350 21 50
  • info@duroi.nl

mr. Jacq Linssen

  • BTW-specialist

Contact:

info@jacqlinssenbtwadvies.nl

Social media:

Ogen

Over Jacq

Ik heb 7 jaar gewerkt als inspecteur BTW bij de Belastingdienst en heb na die tijd ruime ervaring opgedaan bij twee Big-4 kantoren en bij du ROI. Ik ben gespecialiseerd in de BTW en de samenloop met de OVB. Tot mijn vaste klantengroep behoren vastgoedbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties, bouwbedrijven, gemeenten en het notariaat. Naast mijn werkzaamheden als BTW adviseur ben ik al 15 jaar verbonden aan de Universiteit Maastricht als docent kostprijsverhogende belastingen en treed ik regelmatig op als spreker op seminars en inleidingen.

Met ingang van 1 januari 2015 ben ik toegetreden als partner van Less Grey (btw specialisten), waarmee du ROI intensief samenwerkt. Vanuit de vestiging in Maastricht adviseer ik onder andere diverse gemeenten, non-profit organisaties en woningcorporaties over allerhande vastgoedvraagstukken op het gebied van de omzet- en overdrachtsbelasting.

In mijn dagelijkse werkzaamheden maak ik veel gebruik van mijn vaktechnische bagage, werk ik klantgericht en probeer ik altijd duidelijk en to- the-point te zijn in mijn advisering.