• bezoek ons op adres Leidenlaan 16, 6229EZ MAASTRICHT
  • (+31) (0)43 - 350 21 50
  • info@duroi.nl

Gert Vos

  • BTW-specialist

Contact:

gert@vos-btwadvies.nl

Social media:

gertvos

Over Gert

Ik heb 20 jaar ervaring bij de Belastingdienst opgedaan en heb vervolgens ruime ervaring opgedaan VB Belastingadviseurs, Deloitte, bij EFK en nu bij du ROI. Ik ben gespecialiseerd in de btw, btw-compensatiefonds en de samenloop met de overdrachtsbelasting (ovb). Verder heb ik ruime ervaring in procesvoering, al probeer ik dat steeds tot een minimum te beperken. Tot mijn vaste klantengroep behoren gemeenten, woningcorporaties, notariaat, zorginstellingen en accountants- en administratiekantoren. Naast mijn werkzaamheden als btw-adviseur heb ik cursussen verzorgd voor de Bestuursacademie.

Met ingang van 1 oktober 2012 heb ik me gevestigd als zelfstandig btw-adviseur. In de periode 2012 - 2016 heb ik veel gewerkt voor Step in Control en werk nu intensief samen met du ROI. Op het gebied van de omzet- en overdrachtsbelasting adviseer ik onder andere veel gemeenten, samenwerkingsverbanden, non-profit organisaties en woningcorporaties over bijv., sport- en multifunctionele accommodaties en allerlei vastgoedvraagstukken.

In mijn dagelijkse werkzaamheden maak ik veel gebruik van mijn ruime ervaring bij de Belastingdienst, gemeenten en woningcorporaties (ook bestuurlijk) en zet daarbij mijn vaktechnische bagage en ervaring bij allerlei adviestrajecten in. Hierbij probeer ik steeds een brug te slaan tussen de vaak weerbarstige fiscale problematiek en een voor de klant werkbare oplossing.