• bezoek ons op adres Leidenlaan 16, 6229EZ MAASTRICHT
  • (+31) (0)43 - 350 21 50
  • info@duroi.nl

Dennis Verhaert

  • Senior Manager

Contact:

dennis.verhaert@duroi.am
+316 575 879 87

Social media:

Ogen

Over Dennis

Na afronding van mijn studie Management, Economie en Recht ben ik aan de slag gegaan bij een gemeente. Na 2 jaar op de financiële afdeling rondgelopen te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar Centric IT Solutions. Daar ben ik als financieel consultant gedetacheerd bij een tiental verschillende gemeenten met diverse opdrachten. Van applicatiebeheer tot het bouwen van managementrapportages, alsmede de begeleiding van een herindeling van een 3-tal gemeenten.

Na 5 jaar heb ik de stap gemaakt naar Step in Control. Daar ben ik verantwoordelijk geweest voor de ontsluiting van alle financiële pakketten die de gemeenten kent. Ook heb ik bij veel gemeenten diverse btw onderzoeken uitgevoerd.

Sinds september 2016 werk ik in de IT Auditors praktijk bij du ROI. Ik ben met name betrokken bij de dienstverlening aan gemeenten. Samen met de collega’s uit het gemeenteteam bieden we slimme software oplossingen om de gemeente verder in control te laten komen.

Dan nog iets over mijzelf: ik ben een enthousiaste, gedreven persoon en vind het persoonlijk contact met de klant erg belangrijk.