• bezoek ons op adres Leidenlaan 16, 6229EZ MAASTRICHT
  • (+31) (0)43 - 350 21 50
  • info@duroi.nl
Alles over Tax Control
Gemstone ondersteunt vanaf vandaag ook Decade Financials!
Tax Control  

Volgende mijlpaal met Gemstone bereikt

Gemstone ondersteunt vanaf vandaag ook Decade Financials!

Vandaag hebben we weer een mijlpaal bereikt met onze Gemstone Tax Control oplossing voor gemeenten. Gemstone is de gereedschapskist die wij gemeenten aanreiken voor het doorlichten van de administratie, zodat ze zelf kunnen testen of ze fiscaal in control zijn.

Tot nu toe kon Gemstone overweg met data uit de administratieve pakketten Key2Financiën en Civision Middelen. Daar is vandaag het financiële pakket Decade Financials aan toegevoegd.

Dat betekent dat alle gemeenten met een Decade Financials administratie nu gebruik kunnen maken van de hulpmiddelen uit de Gemstone gereedschapskist. Geen gerommel met tijdrovende en foutgevoelige spreadsheets, maar snelle, eenvoudige en gestructureerde analyses en steekproeven op het gebied van BTW, VPB en LH/WKR.

Gemstone is een betaalbare oplossing voor de gemeentemarkt en uniek in zijn soort.

Gemstone levert de vereiste hulpmiddelen om de administratie te kunnen doorlichten en vormt daarmee de basis voor het monitoren van de fiscaliteit van een gemeente.

Let op: binnen afzienbare tijd breiden we onze productportfolio uit met een krachtige oplossing voor fiscaal risicomanagement, -planning en dossiervorming, zodat we gemeenten in de volle breedte kunnen ondersteunen.

Nieuwsgierig? Wilt u meer informatie of een demo op uw eigen data zien? Stuur een bericht of mail naar Dennis Verhaert (dennis.verhaert@duroi.am) of Wil Peters (wil.peters@duroi.am).

  • 28-03-2018
  • Wil Peters