• bezoek ons op adres Leidenlaan 16, 6229EZ MAASTRICHT
  • (+31) (0)43 - 350 21 50
  • info@duroi.nl
Alles over
Samenwerking Gert Vos btw-advies en du ROI

belastingdienst

Samenwerking Gert Vos btw-advies en du ROI per 1 januari 2018Per 1 januari 2018 zijn Gert Vos btw-advies en du ROI Accountants Belastingadviseurs en IT-auditors een intensieve samenwerking aangegaan. Beide werken al geruime tijd tot volle tevredenheid nauw samen op het gebied van belastingadvisering aan – met name – overheden, hun samenwerkingsverbanden en woningcorporaties. Met de samenwerking kunnen wij onze klanten bedienen vanuit Maastricht, Beek, Heerlen, Den Bosch en Middelburg.

Vanaf 1 januari 2018 blijft Gert Vos gedurende een periode van drie jaar actief als btw-specialist. In die periode zal hij zijn opvolger drs. Marijn van Acht MRE introduceren bij zijn cliënten en netwerken en zijn werkzaamheden in goed overleg met zijn klanten allengs overdragen.

Marijn van Acht heeft ruim 15 jaar ervaring als fiscalist en adviseert gemeenten nu met name op gebied van vennootschapsbelasting. In het verleden vervulde hij de functie van fiscalist rijksbelastingen bij gemeente Eindhoven en was daarbij betrokken bij de invoering van het BCF. Vervolgens heeft hij brede fiscale ervaring opgedaan in een fiscale vastgoedpraktijk waar hij onder meer projectontwikkelaars, beleggers, vastgoedfondsen en woningcorporaties adviseerde. Daarnaast heeft Marijn de opleiding Executive Master of Real Estate aan de TIAS Business School afgerond, daarmee heeft hij een brede inhoudelijke kennis van onroerend goed en grondexploitaties. Sinds eind 2014 richt hij zich hoofdzakelijk op de fiscale advisering aan de gemeentepraktijk en sinds 2016 versterkt hij het gemeenteteam van du ROI.

Tot en met 2020 blijft Gert Vos actief als zelfstandig btw-adviseur binnen ons gemeenteteam. Gert zal per 1 januari 2021 zijn werkzaamheden in de belastingbranche na net geen 50 jaar beëindigen.

Wij kijken zelf ontzettend uit naar de samenwerking in de komende jaren en hopen onze cliënten met ons totale pakket aan dienstverlening van zowel fiscale inhoud op alle terreinen als slimme IT-oplossingen naar volle tevredenheid te kunnen blijven ‘ontzorgen’.

  • 15-01-2018
  • Tom Delleman